Derivatet e naftës: Çmimi i dizelit mbetet i pandryshuar

vull

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që pas mesnate për 0.50 denarë të shtrenjtohet çmimi i benzinave, ndërsa i dizelit dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri mbetet i pandryshuar.

Sipas vendimit një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 60,00 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 62,00 denarë.

Dizeli mbetet i pandryshuar dhe një litër do të shitet për 52,00 denarë.
Vaji Ekstra i lehtë për amvisëri do të kushtojë 51.50 denarë.

Next Post

Sa vota fituan listat e shqiptarëve në zgjedhjet e djeshme në Mal të Zi?

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve njoftoi rezultatet paraprake të zgjedhjeve parlamentare bazuar në 98.55 përqind të mostrës së përpunuar, sipas së cilës partitë shqiptare kanë fituar dy mandate, shkruan malësia.me. Lista Shqiptare ka fituar mbështetjen e 1.61% dhe 6.485 vota – 1 mandatë. Koalicioni Bashkë në Zë ka mbështjen e 1.16% […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: