Dëshpërimi i VMRO-DPMNE-së i shprehur shumë, urdhëruan shprehimisht dhe shpikën sondazh të ri

Kohanews Admin

Pasi sondazhi i fundit i Brima konfirmoi nivelin e lartë të besimit që gëzonte kryeministri Zoran Zaev dhe koalicioni qeverisës i udhëhequr nga LSDM, opozita VMRO-DPMNE porositi me profesionalizëm një sondazh të manipuluar, i cili kërkon t’i portretizojë ata si një parti të rangut më të lartë.

Sondazhi nga agjencia e panjohur u shfaq vetëm në disa media pro-opozitare dhe u citua me shifra sipas të cilave VMRO-DPMNE dhe koalicioni i tyre kanë një vlerësim më të lartë se koalicioni LSDM.

Nuk ka asnjë informacion në lidhje me Agjencinë e supozuar që kreu sondazhin, dhe rezultatet e treguara në këtë sondazh të manipuluar të opozitës janë në kontrast të plotë me të gjitha sondazhet e publikuara nga agjencitë dhe organizatat përkatëse këtë vit.

Media pro-opozitare e publikoi këtë sondazh të diskutueshëm të njëjtën ditë pasi “Sloboden Peçat” publikoi sondazhin e Brimas, i cili konfirmon besimin e lartë të qytetarëve në kryeministrin Zaev dhe koalicionin qeveritar të udhëhequr nga LSDM.

Next Post

Besimi -Matuela dhe Hudolin: Dizajnimi i politikave makroekonomike dhe masave për përkrahjen e ekonomisë

Dizajnimi i politikave makroekonomike, financat publike, reformat strukturore, përkrahja e Qeverisë ndaj ekonomisë për ballafaqim me pandeminë, si dhe transformimi i gjelbër dhe dixhital ishin temat e diskutimit midis ministrit të Financave, Fatmir Besimi dhe Michela Matuela, drejtoreshë e Drejtorisë për zgjerim dhe politikë fqinjësore dhe Steffen Hudolin, udhëheqës i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: