Destani me Nobelistin amerikan Paul Krugman në Forumin rajonal të ekonomisë dhe financave në Shkup

Kohanews Admin

Shkup, 30 maj -“ Që ë ë ësie ëpasshmja” motoja për , ë ë , mori pjese edhe biznesmni yne i njohur z.Lazim Destani, njofton gazeta zvicerane Le Canton27.ch

I ftuar nga Ministri i Financave Fatmir Besimi, biznesmeni i njohur nderkombëtar lazim Destani  ishte pjesëmarrjen në hapjen e këtij Forumi që po i zhvillon punimet sot e nesër në Shkup.
Në këtë ngjarje me rëndësi të veçantë për vendin dhe rajonin marrin pjesë mbi njeqind ekspertë të ekonomisë e financave nga vendi dhe ballkani. Kryeministri i vendit Dimitar Kovaçevski, Nobelisti amerikan Paul Krugman, Zv.Presidentja e Bankës Botërore për Europë dhe Azinë Qendrore Anna Bjerde, e të tjerë.
“Prezenca dhe fjalimi kryesor i mbajtur nga Nobelisti Krugman, Profesor i shquar i Ekonomisë në universitetin City University of New York, ishte nder dhe me peshë të veçantë për këtë Forum…” ka thenë z.Desatani për gazeten zvicerane Le Canton27.ch

Next Post

Mbi 12 milionë euro shkon dëmi pas zjarrit të djeshëm në “Pofix”.

Pas zjarrit të djeshëm në Tetovë , pronari i kompanisë “ Pofix ”, duke falënderuar qytetarët dhe autoritetet që ndihmuan në shuarjen e zjarrit , tha se dëmi material tejkalon shifrën mbi 12 milionë euro . – Dëmi është shumë i madh, mbi 12 milionë euro – tha pronari i kompanisë për Klan Maqedoni . Pronari i “Pofix” falenderoi të gjithë ata që ndihmuan […]

Subscribe US Now