Diaspora vazhdon me suksese, biznesmeni Ilir Sinani hap marketin ‘Molla’ në Haag të Oberbayern të Gjermanisë

Blerand Rexhepi

Me rastin e hapjes së Marketit “Molla”, në qytetin Haag në Oberbayern, ju falenderoj të gjithëve për pjesëmarrje, posaçerisht znj. Elisabeth Schätz – Kryetare e Komunës së qytetit Haag, z. Arten Hanku – Konsull Gjeneral i Republikës së Shqipërisë, z. Rexhep Demiri – Konsull Gjeneral i Maqedonisë së Veriut, si dhe të gjithë biznismenëve shqiptarë në Gjermani, z. Vllaznim Kelmendi, z. Burim Hazrolli, z. Lulzim Maliqi, z. Artur Gashi dhe z. Claudius Artz.

Është kënaqësi dhe njëkohësisht krenari të bëjmë promovimin e produkteve ushqimore të vendit tonë Kosovës, edhe në Gjermani. Uroj dhe shpresoj në të ardhmen të kemi më shumë Markete të tilla, ku shqipëtarët të ndihen më afër vendit dhe traditës së tyre.

Ju mirëpresim me zemër!

Next Post

Ziadini si Menduhi, gjoja dorëhiqet

Kur Ziadin Sela u shkëput nga PDSH-ja të gjithë kujtuan se në skenë po vin një politikan ndryshe, i cili kërkonte llogari ndaj humbësit serik të zgjedhjeve Menduh Thaçit.Atë kohë ai nuk ka asnjë dyshim se kishte të drejtë sepse humbësit duhet parimisht tu lëshojnë vendin të tjerëve në kreun […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: