Dimitrievski dhe Rexhepi nënshkruajnë marrëveshje për projektin e sallës sportive në Kumanovë

Kohanews Admin
 Kreu i komunës së Kumanovës, Maksim Dimtirievski dhe drejtori i BZHR Ramiz Rexhepi sot kanë nënshkruar marrëveshje për financimin e sallës sportive në Kumanovës, si pjesë e projekteve që financon Qeveria për komunat në vend.
Në përputhje me Vendimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për ndarjen e fondeve për financimin e projekteve për zhvillim urban dhe zhvillim të qëndrueshëm dhe urban për 2021 dhe 2022, sot kam nënshkruar një marrëveshje me Drejtorin e Byrosë për Zhvillim Rajonal – Ministria e Lokale Vetëqeverisja, Ramiz Rexhepi për realizimin e projektit “Dizajnimi i brendshëm i sallës sportive në Kumanovë”, thekson në njoftimin e tij, Dimitrievski.

Next Post

Kryetari Dehari s’ka të ndalur: Lajthiza tërësisht e ndryshuar!

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka prezantuar ndryshimin e madh në fshatin Leshnicë (Lajthizë), duke filluar nga kanalet kulluese dhe rrugët e rrugicat e fshatit të asfaltuara. Kryetari Dehari këtë angazhim të madh e lidh me zotimet e dhëna për qytetarët, si detyrim ndaj qytetarëve të këtij lokaliteti. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: