Dizeli dhe benzina shtrenjtohen për 1,5 denarë

Kohanews Admin

Të gjitha derivatet e naftës do të shtrenjtohen nga mesnata. Komisioni Rregullativ ka përcaktuar çmimet e reja të cilat sipas lëvizjeve të bursave botërore do të rriten për 1.9 për qind.

Karburantet shtrenjtohen për 1,5 denar, ndërsa vaji ekstra i lehtë dhe mazuti për 1 den më shumë. Një litër EUROSUPER-95 do të shitet për 84 denarë, ndërsa  EUROSUPER 98 për 86 denarë, dhe dizeli për 75,5 denarë për litër.

Komisioni Rregullator Energjetik

EUROSUPER BS- 95 84 den

EUROSUPER BS- 98 86 den

EURODIZEL 75,50 den

MAZUT  48,1 den/kg

VAJ EKSTRA I LEHTË 74,50 den

Next Post

VMRO – DPMNE propozon uljen e akcizës për derivatet e naftës

VMRO-DPMNE do të dorëzojë në Parlament propozim për uljen e akcizës së derivateve të naftës, dhe uljen e shkallës së fitimit për produktet ushqimore. Gjithashtu kërkojnë vazhdimin e TVSH-së prej 5% për energjinë elektrike edhe pas 1 qershorit, si dhe uljen e akcizës për derivatet e naftës për 50%. “VMRO-DPMNE […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: