Dje, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi vizitoi disa vendbanime edhe atë në: Saraqinë, Sallarevë, Merovë, Teteks 1 (Tetovë), Tearcë, Sllatinë (tubim), nëndega 1 (Tetovë).

vull

Video link:
– Sllatinë

– Nëndega 1

🔴 PDSH LIVE – Nëndega 1

Gepostet von Partia Demokratike Shqiptare am Freitag, 10. Juli 2020

Aktivitetet e PDSH-së i gjeni në faqen e partisë në Facebook.

Next Post

Zaev: Kemi mundësinë e papërsëritshme, vazhojmë në rrugën e duhur

Ne kemi një mundësi të papërsëritshme. Ne jemi anëtarësuar në NATO, ne po hapim kapituj me BE. Tani sheshi është tek ne, në ngritjen e ekonomisë, rritjen e pagave dhe pensioneve, forcimin e kapaciteteve ekonomike të të gjitha familjeve në vend. Le të vazhdojmë në rrugën e duhur. Më 15 […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: