Next Post

Grubi dhe Basha bëjnë apel të përbashkët për regjistrim të Diasporës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive, z. Artan Grubi sot në Tiranë është pritur në takim edhe nga lideri i PD-së z. Lulzim Basha, ku të dy bashkëbiseduesit kanë dhënë mesazhin e tyre të fuqishëm ndaj mërgatës shqiptare që të regjistrohen sa më masovikisht. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: