Drejtori Halili pret në takim homologun kroat, Botica: Diskutohet bashkëpunimi në fushën e transmetimit të sinjaleve digjitale dhe rrjeteve

Kohanews Admin

Takim i frytshëm me homologun kroat, drejtori i OIV Radiodifuzionit të Kroacisë z. Mate Botica, ku biseduam për memorandum bashkëpunimi në fushën e transmetimit të sinjaleve digjitale dhe të rrjetave, si dhe kyçjen e Radiodifuzionit Nacional të Maqedonisë së Veriut në konsorciumin e drejtorive të ngjashme në vendet e Evropës Juglindore.

Njëherit, infrastruktura e repetitorëve dhe antenave të Ndërmarrjes tonë do të shfrytëzohet për realizimin e një projekti për monitorim të zjarreve në pjesët malore, për të sinjalizuar organet kompetente të ndërmarrin hapat e duhur në kohë.

Next Post

Zaev: Para ligjeve të gjithë janë të barabartë pa marrë parasysh funksionin, realizojmë aksione të suksesshme në luftën kundër krimit

Më herët ishte nocion abstrakt të ketë investigim kundër funksionarëve të lartë, ndërsa të gjithë përgjigjen para ligjeve, ndërsa organet hulumtuese veprojnë në mënyrë joselektive, pa marrë parasysh nëse bëhet fjalë për komandant të stacionit policor ose cilit do funksionar, potencoi Kryetari i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: