Drejtori Halili: Radiodifuzioni Nacional aplikon në programin USTDA me 3 ide inovative për zhvillim e energji të pastër dhe të gjelbër

Kohanews Admin

Drejtori i Radiodifuzioni Nacional Festim Halili në faqen e tij zyrtare në facebook njoftoi se institucioni që ai drejton ka aplikuar në programin amerikan USTDA me 3 ide inovative për zhvillim dhe energji të pastër dhe të gjelbër.

-S’bashku me ekipin për menaxhim të projekteve inicojmë projekt për detektim të hershëm të zjarreve në pyje përmes “smart” sistemeve artificiale.

-Sisteme të energjisë solare në të gjitha punktet malore të RDN.

-Ballkone dhe çati të gjelbërta me qëllim të minimizimit të konsumit të energjisë dhe ujit.

Next Post

Teuta Arifi zyrtarizohet si kandidate për kryetare të Komunës së Tetovës

Fjalim i Teuta Arifi   Sonte në takimin e strukturave partiake të Bashkimit Demokratik për Integrim – Dega Tetovë, dhe në prani të Kryetarit Ali Ahmeti, me shumë përulje, përgjegjësi dhe përkushtim mbi misionin dhe rrugëtimin që na pret, pranova propozimin e degës së BDI-së në Tetovë, si kandidate për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: