Drejtori i FSSH Ahmeti bashkë me drejtorët Elezi dhe Fazliu në takim me ministrin Sali: Avancojmë kushtet në Klinikën e Tetovës

Kohanews Admin
Takim i frytshëm pune me Ministrin e shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, dhe me drejtorët e Spitalit Klinik të Tetovës, Dr. Amir Elezi dhe z. Armend Fazliu.
Ministria e Shëndetësisë dhe Fondi për Sigurim Shëndetësor, do të vazhdojnë të jenë krah Spitalit Klinik të Tetovës, për tu avansuar edhe më tej kushtet në këtë qendër të rëndësishme për banorët e Pollogut dhe më gjërë.

Next Post

Malësor Prënkoçaj publikon këngën kushtuar dëshmorit të parë të UÇPMB-së, Fatmir Ibishi (Video)

Malësor Prënkoçaj është këngëtar i njohur shqiptar nga Triesh, Malësija-Mali i Z ka publikuar këngën kushtuar dëshmorit të parë të UÇPMB-së, Fatmir Ibishi. Dëshmori, Fatmir Ibishi ka rënë heroikisht më 26 shkurt 2000 te gryka e Konçulit në komunën e Bujanocit dhe aty është vendosur pllaka përkujtimore. Opusi i Malësorit […]

Subscribe US Now