Drejtori Kovaçi lëshon në përdorim repartin për pacient kronik në spitalin Psikiatrik

Kohanews Admin
Sot ishte ditë e veçantë në Spitalin Psikiatrik Shkup, ku lëshuam në përdorim repartin e renovuar ku do të trajtohen pacientë kronik.
Në këtë event na nderoi me prezencë edhe zv. Ministri i shëndetësis
Kapacitetet e repartit të renovuar janë për 40 shfrytëzues të shërbimeve tona.
Vlenë të përmendim që mjetet e investuara jan mjete vetanake dhe vlera e investimit është 150.00.000,00 denarë.
Vazhdojmë fuqishëm ne përmisimin e kushteve në Spitalin Psikiatrik Shkup.
Falenderim të veçante te të gjithë të punësuarit që kontribojnë per ritjen e standarteve dhe cilësis së shërbimeve në Spitalin Psikiatrik Shkup.

Next Post

Faleminderit kolege dhe kolegë!

Me rastin e të dhënave inkurajuese mbi pandeminë Covid-19 të dhënat e dhjetë ditëve të fundit për ecurinë e sëmundshmërisë nga Covid-19, më në fund janë inkurajuese. Shifrat flasin për një reduktim të dukshëm të të infektuarve, shtim të të vaksinuarve dhe një disponim pozitiv të qytetarëve. Sado që numri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: