Drejtori Maksuti pritet në takim nga homologu kroat, Trut

Blerand Rexhepi

Gjatë ditës së djeshme, drejtori i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, z. Bekim Maksuti ka qëndruar për vizitë në Zagreb në kuadër të prezantimit të punimeve të sistemit të integruar për luftë kundër zjarrit dhe zjarrfikësve.

Gjatë kësaj vizite, përkundër ndjekjes së punimeve të këtij sistemi të integruar dhe përfitimit të përvojës nga shteti kroat, Maksuti është takuar edhe me homologun e tij kroat, Damir Trut.

Pas prezantimit të sistemit të integruar të komunikimit për luftimin e zjarreve dhe roli i zjarrfikësve, i organizuar për mysafirë nga Maqedonia e Veriut, drejtori Damir Trut ka pritur në takim drejtorin Bekim Maksuti.

Next Post

Dimitrov në takim me Roth: "Jam i bindur se me vullnet të mirë nga të dy anët mund të vijmë deri në zgjidhje evropiane që do të bazohet në parime evropiane"

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov, dje ishte nikoqir i Ministrit Shtetëror për Evropë të Republikës Federale të Gjermanisë, Mihael Roth, i cili për vizitë dyditore ndodhet në Maqedoninë e Veriut. Dimitrov i shprehu mirënjohje Gjermanisë mike, si pjesë e Trios së presidencave, për përpjekjet në zbatimin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: