Drejtori Memedi filloi rikonstruimin e rrugëve regjionale në komunën e Dibrës

Blerand Rexhepi

Drejtori i NP Rrugët e Maqedonisë së Veriut Bekim Memeti vazhdon me aktivitete të shumta në zonat shqiptare për rikonstruimin e rrugëve regjionale dhe jo vetëm. Kësaj radhe ka qenë qytetin Dibrës në fokus të këtyre investimeve infrastrukturore.

Kryetari i Komunës së Dibrës sot njoftoi opinionin se premtimi për rrugët regjionale po realizohet në rrjetin social në Facebook Duka shënoi kështu.

“Sot dita me shi vere na solli edhe begati ( bereqet). Premtimi që u dha para disa kohësh nga drejtori i NP “Rrugët Shtetërore” Ejup Rustemi për rikonstruimin e rrugëve regjionale në komunën e Dibrës, sot po bëhet realitet. Sëshpejti do të fillojë edhe realizimi i projekteve të tjera nga kjo drejtori të rëndësishme për komunën e Dibrës. #UthaUBë“

Next Post

Prof. dr. Nebi Dervishi_Ilirida dhe shqiptarët e Iliridës

Trajtesë nga debati, me temë: “Republika e Iliridës  – zgjidhje fondamentale e funksionimit të barazisë në Republikën e Maqedonisë Veriore”, të organizuar nga Lëvizja Ilirida, në Tetovë, më 29 maj 2021. Prof. Dr. Nebi Dervishi   Emri Iliridë dhe shqiptarët e Iliridës Republika e Maqedonisë, e dalë nga Kuvendi i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: