E dëshmon kryetari i VMRO-DPMNE-së: Bilall Kasami do ta tradhtoj edhe LSDM-në pas zgjedhjeve!

Blerand Rexhepi

VMRO-DPMNE-ja promovoi 120 kandidatët për deputet. Edhe pse nga partia e Hristijan Mickoskit kishin premtuar figura kryesisht të reja, në konventë u panë deputet të legjislaturës së kaluar dhe ish deputet të akuzuar nga PSP-ja.

Në këtë tubim Mickoski është lëvdëruar publikisht se pas zgjedhjeve do ta “vjedh” Besën prej LSDM-së së Zoran Zaevit.

“…Në këtë drejtim vlerësoj se veprimi i Besës që shkoi me LSDM-në është i duhur dhe i mirë. Edhe njëri edhe tjetri kërkojnë vota që të mbulohen. Por fakti që Besa do të fitoj 3 ose 4 deputetë mua më inkurajon për pas zgjedhjeve”, ka deklaruar Mickoski.

Ndryshe, Bilall Kasami pasi tradhtoi Besën, tash u ngjit te LSDM-ja për shpëtim. Por, si duket ai që tradhton njëherë, tradhton çdoherë thotë populli. Me këtë Kasami duket se i ka premtuar se pas zgjedhjeve deputetët edhe pse do ti fitojë nga LSDM-ja, ato do t’ia dorëzoj VMRO-DPMNE-së.

“…Në këtë drejtim vlerësoj se veprimi i Besës që shkoi me LSDM-në është i duhur dhe i mirë. Edhe njëri edhe tjetri kërkojnë vota që të mbulohen. Por fakti që Besa do të fitoj 3 ose 4 deputetë mua më inkurajon për pas zgjedhjeve”, ka deklaruar Mickoski.

Ndryshe, Bilall Kasami pasi tradhtoi Besën, tash u ngjit te LSDM-ja për shpëtim. Por si duket ai që tradhton njëherë, tradhton çdoherë thotë populli. Me këtë Kasami duket se i ka premtuar se pas zgjedhjeve deputetët edhe pse do ti fitojë nga LSDM-ja, ato do t’ia dorëzoj VMRO-DPMNE-së.

Next Post

Me iniciativë të drejtorit Halili pastrohet rruga rreth hekurudhës në Shuto Orizare

Pas një iniciative të ndërmarë nga ana e drejtorit gjeneral të Ndërmarjes shtetërore për hekurudha – Infrastruktura është bërë pastrimi i rrugës nëpër të cilën kalon transporti hekurudhor në lagjen Shuto Orizare në Shkup. Kjo, një iniciativë shumë e duhur pasiqë pastrimi i rrugës në këtë pjesë të kryeqytetit ju […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: