“E vërteta e hidhur e popullit shqiptar” – videoja që po shpërndahet në rrjetet sociale

KohaNews

Kjo është një video që është shpërndarë e shikuar shumë në rrjetet sociale.
Elena Kocaqi në një emision televiziv në Shqipëri ka dhënë pikëpamjet e saj për shqiptarët.

Ajo ka treguar çfarë mendon për klasën politike dhe gjendjen e shqiptarëve në përgjithësi.

E deklarata e saj ishte aq e fuqishme sa ka bërë që të shpërndahet e komentohet jo pak në rrjetet sociale.

Ndiqeni për më shumë.

Next Post

Pronari i ‘Top Shop’ filmohet duke ngacmuar sek.sualisht punonjësen e tij

Biznesmeni Philip Green është në qendër të një skandali pasi iu publikua një video duke e puthur një kolege, e cila i ishte ulur në prehër. Bosi i Topshop shihet në video me punojësen, të cilës i reherohet disa herë si ‘çapkëne’. Gruaja e ulur në prehërin e Green mban […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: