Edhe e shtuna ditë pune për Artan Grubin

Blerand Rexhepi

Edhe e shtuna duket që është ditë pune për zëvendëskryeministrin e parë dhe ministrin për sistem politik dhe marrëdhënieve ndërmjet bashkësive, Artan Grubin.

Sot në vizitë pune tek zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka qenë zv.drejtori i Burgut të Idrizovës dhe kryetari i Degës BDI-së në Studeniçan, Femi Jonuzi, i cili pas takimit publikoi foto me porosinë: Sot takimin e parë me zëvendëskryeministrin e Parë.

Next Post

Çun Lajçi inkurajon Grubin të vazhdon me punë

Pas akademikut Izet Zeqiri i cili përmes një shkrimi në faqen e tij në facebook vlerësoi lartë angazhimin e zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi kur fliste për nëpunësit administrativ e të cilët i sistemoi për kohë rekord dhe për zgjidhjen e problemit me shtrembërimet historike për shqiptarët në tekstet shkollore, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: