Edhe një tjetër largim nga ASH, ja kush i bashkangjitet Mamutit në koalicionin me Besën

Blerand Rexhepi

Largimet nga ASH-ja ditëve të fundit nuk kanë të ndalur.

Pas largimit të kryetarit të degës Tetovës, Altrim Mamuti bashkë me disa nëndegë, sot atij i është bashkangjitur edhe një figurë mjaftë e rëndësishme, Qemal Qamili duke i reshtuar në mbështetje të koalicionit me Lëvizjen BESA.

Sipas disa informacionëve, ditëve në vijim priten largime të tjera nga ASH për t’i bashkangjitur në një koalicion joformal me Lëvizjen BESA .

Next Post

Shtetet evropiane ia besojnë testimet Covid-19 kompanisë Ecolog International

Ecolog International dhe Laboratorët Réunis-Luksemburg janë pjesë e progamit të shtetit të Luksemburgut për testime sistematike ndërkombëtar, i pari i llojit të vet, hartuar nga task forca e këtij vendi posaçërisht për luftën kundër COVID-19. Ecolog International dhe Laboratorëve Réunis Luksemburg u është besuar nga Instituti i Shëndetësisë kryerja e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: