Falënderimi i qytetarëve për punën e kryetarit Dehari nuk kanë të ndalur

Puna, përkushtimi dhe angazhimi i kryetarit të komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari nuk ka të ndalur nga vlerësimet në rrjetet sociale.

Ky vlerësim sa objektiv, është edhe i sinqertë, ngase, shprehet thjeshtë dhe pa dyshime ndaj punës së madhe që ka bërë dhe po bën kryetari Dehari.

Një nga vlerësimet e tilla është postimi i z. Ashim Ahmedi i cili përcjell falënderimin publik me punët e kryera në dobi të mirëqenies së qytetarëve.

Ja postimi:

Një faleminderim publik
për kryetarin e Komunës së Kërçovës z. Fatmir Dehari.
Që çdo incijativ në vendbanimet shqiptare gjen përkrahje,mbështetjen financiare dhe morale të kryetarit dhe administratës komunale .
Ju priftë e mbara!

Next Post

Ali Ahmeti fitoi, humbën sërish Spasiqi dhe falsifikuesit e dosjeve të pista

Ali Ahmeti fitoi, të tjerët humbën sërish. Humbën ato mendje të errëta që me veprime të pista dhe antiligjore deshën ta njollosin figurën e tij. Ata nuk kishin cak vetëm këtë figurë të luftës dhe të paqës njëkohësisht, por bashkë me të shënjestër kishin shqiptarët. Dhe ja më në fund […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: