Fatime Fetai ose Besa Arifi kandidat për kryeministër?!

Blerand Rexhepi

Indeks.mk merr vesh se ndër emrat e diskutuar në kuadër të BDI për kandidat për kryeministër të parë shqiptar janë edhe Fatime Fetai dhe Besa Arifi.

Fatime Fetai është e njohur si prokurore speciale në prokurorinë speciale që u shuajt, ndërsa Besa Arifi është profesoreshë universitare në UEJL.

Ndryshe, BDI sot në Prespë, në pushimoren Pretor, mban konventën promovuese për kandidatët për deputet në zgjedhjet e 15 korrikut.

Next Post

Sot në Prespë Ahmeti shpalos emrin kryeministrit të parë shqiptar

Sigurisht, shumë njerëz nuk do të kishin besuar gjithashtu, se gjuha shqipe do të ishte një gjuhë zyrtare në Maqedoninë e Veriut ose që flamuri do të valonte i lirë dhe që do të kishim tre universitete në gjuhën shqipe. Por ne, ca prej nesh që guxuan të synojnë realizimin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: