Fatmir Dehari: Ju duam me punë, paraqet projektet në Kërçovë

Kohanews Admin

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka theksuar se të gjitha punët infrastrukturore në pjesën e Kërçovës së vjetër, janë bërë sepse e qyetarët meritojnë.

Ai ka shkruar në rrjetin social se qytetarët i do me punë.

Postimi i z. Dehari në fb:

Duke ju dëshiruar natë të mirë dhe të diel të mbarë,po Ju sjell disa pamje nga pjesa e vjetër e qytetit, tani krejtësisht e ndërtuar!
Sistemi i ri i rrjetit të ujit për pije,
Sistemi i ri i ujërave të zeza,
Sistemi i ujrave atmosferik për herë të parë,
Asfaltimi i rrugëve në të gjithë zonën,
Ndërtimi i të gjitha hapsirave për këmbësorët,
Krejtësisht ndriçim i ri publik në të gjitha rrugët dhe parqet,
Mbjellja e drunjëve dhe rregullimi i parqeve!
Për qytetin që e meritoni!
Ju duam me punë!

Next Post

Mirënjohja e qytetarëve ndaj punës së Kryetarit Dehari nuk ka të ndalur

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka ritheksuar se mirënjohja qytetare kurrë nuk mungon, për projektet e komunës të cilat janë në dobit për mirëqenien e qytetarëve. Me Ju dhe për Ju në Shitovë, Leshnicë dhe gjithandej! Ju duam me punë, ka shkruar kryetari Dehari. Postimi i plotë: …dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: