Fatmir Dehari përmbyll javën në Çerdhen e qytetit

Kohanews Admin

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka përmbyllur javën në një ambient të jashtëzakonshëm, në Çerdhen e qytetit, duke potencuar se është plotësim shpirtëror për të.

Z. Dehari ka potencuar se ishte ditë e veçantë “organizimi i një dite me fëmijët nga mosha 9 muaj deri në 6 vjeç, në ambient të hapur në çerdhen e qytetit!”, për të shtuar se ndjehet krenar.

Postimi i kryetarit Dehari:

Dhe e mbyll javën me një plotësim shpirtëror, me pamjet që Ju ftoj edhe Ju t’i ndiqni!
Organizimi i një dite me fëmijët nga mosha 9 muaj deri në 6 vjeç, në ambient të hapur në çerdhen e qytetit!
Kapital i ndërtuar me duart tona!
Ekip i mrekullueshëm!
Krenar!

Next Post

Takim i Kryeministrit Zaev me ambasadoren e Portugalisë, Pina: Maqedonia e Veriut punoi dhe duhet të jetë pjesë e familjes së BE-së, mbështetje e fuqishme nga Portugalia

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, u takua me Marija Virzhinja Pina, ambasadore e Portugalisë për shtetin tonë. Në takim u përcoll mbështetje e fuqishme nga Portugalia dhe nga kryesimi portugez për europerspektivat e vendit tonë. U kumtua se Portugalia, si shtet që ndërton ura, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: