Fërçkovski: Me veprimet e këtyre ditëve, Zaev tejkaloi edhe Gligorovin dhe është mjeshtri më i madh i politikës në vend

Kohanews Admin

Duke arritur të shpëtojë nga rrota e shahut në të cilën u vendos si për fajin e tij ashtu edhe pas disfatës së vendasve, me mënyrën se si doli dhe tani bën një shumicë më të madhe qeveritare, Zaev është padyshim nëna më e madhe politike në historinë tonë, më i madh se Kiro Gligorov!

Next Post

Rexhepi: Qeveria i ka 61 deputetë

Deputeti Kastriot Rexhepi në ClickPlus në TV21 është shprehur i bindur se Qeveria aktuale ka 61 deputetë. Shton se emri i deputetit të 61-të do të mësohet së shpejti. “Qeveria ka 61 deputetë, do ta kuptoni së shpejti kush është deputeti i 61-të”, tha Rexhepi. Ai ka deklaruar edhe se […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: