Fetai, kërkoi sqarim se deri kur është procedura për ekstradimin e të akuzuarve për rastin “Monstra”

vull

Gjatë seancës së sotshme për rastin “Monstra”, Prokurorja, Fatime Fetai në seancën e sotshme në Gjykatën Themelore Shkupi 1,  kërkoi nga gjykata që të kërkoj nga Ministria e Drejtësisë për përgjigje konkrete se deri kur është procedura për ekstradimin e Alil Demirit dhe Agim Ismailoviq të cilët gjenden në Kosovë, transmeton KohaNews

Sipas, Fetait procesi është në fazën e dytë dhe mundet që në një kohë të shpejt të ketë aktvendim.

Prokurorja Fetai theksoi se në seancat e ardhshme do të thirret, Zvonko Kostovski që të sqaroj se si ishte tubuar gjithë ai  material, për shkak se një pjesë e tyre janë marr nga përgjimet jo-legale nga ana e DSK./KohaNews

Next Post

Buzaku: Sulejman Rexhepi edhe këtë vit ka keqpërdorur parat e haxhilerëve

Skënder Buzaku sot para Prokurorisë Themelore me anë të dëshmive të prezantuara nga ana e tij ka bërë të ditur 700 mijë euro nga haxhilerët dhe kjo sipas tij për shkak se haxhilerët pagesën nuk e kanë kryer tek ministria për haxh por tek agjencia e cila ndodhet në Arabinë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: