Fetai: Nuk është me rendësi kush do të përndjek, Fatimja apo Vilma

vull

Një ditë pasi nga burgu i Shutkës, Katica Janeva u shkroi kolegëve të PSP-së se të gjithë dokumentacionin për të gjitha rastet që janë nën hetim dhe procedurë parahetuese në afat tre ditor t’ia dorëzojnë Ljubomir Jovevskit, prokurorja Fatime Fetai tha se nuk është me rëndësi kush do të jetë në krye të PSP-së, por se me rëndësi është që ata që kanë gabuar para ligjit të përgjigjen.

 

Fetai tha se çfarëdo që të jetë vendimi për ardhmërinë e lëndëve të PSP-së, respektivisht nëse PSP-ja do të vazhdon të përfaqësoj këto lëndë apo Prokuroria Publike, do të jetë më mirë se çfarëdo zgjidhje tjetër që propozojnë disa politikan, të cilët përmes shfrytëzimit të disa zbrazëtirave ligjore dhe forcës politike mundohen t’i ikin përgjegjësisë penale.

Next Post

Ahmeti: Të respektohet ligji për Prokurori Speciale Publike

Ligji për Prokurori Speciale Publike duhet të respektohet përderisa nuk miratohet një i ri, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti në deklaratën për mediat pas seancës disaorëshe në kryesinë qendrore në Reçicë.   “BDI ka qëndrim të fuqishëm se duhet të respektohet ligji për Prokurorinë Speciale Publike dhe të veprohet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: