Next Post

Dëshmia e njërit prej udhëtarëve “Autobusi ishte i mbushur” (VIDEO)

Ja si e përshkruan njëri nga udhëtarët e lënduar rastin e aksidentit. ”Jam stabil tani me disa dhimbje të vogla, ndodhi përnjëherçka gjith sikur e humbi kontrollën autobusi, u hodh nga njëra anë tek tjetra dhe kemi rënë poshtë. Ajo ndodhi për disa sekonda, derisa u kthejllëm ishim të kthyer […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: