Filloi krasitja e drunjve në rrugën Gostivar – Kërçovë

Kohanews Admin

Pas shumë aktiviteteve në një hark të shkurtër kohorë NP Rrugët e Maqedonisë së Veriut kanë nisur një aksion tjetër shumë të rëndësishëm.

Drejtori i këtij institucioni Np Rrugët e Maqedonisë Bekim Memeti bëri të ditur se sot ka nisur krasitja e drunjve dhe pastrimi i rrugëve nga Gostovari deri në Kërçovë.

Nga NP Rrugët e Maqedonisë njoftojnë se do të pastrohen të gjithë rrugët.

Next Post

Katër artistë bëhen bashkë për t'i kënduar Shkupit

Me 12 Gusht mbushen plot 109 vite nga çlirimi i kryeqyetit të Vilajetit të dikurshëm të Kosovës, Shkupit tonë. Në kujtim të emrave të shquar si Hasan Prishtina, Bajram Curri,Bajram Daklani, Nënë Tereza e shumë të tjerë por dhe si amanet për ruajtjen e traditës ndër brezat e rinjë vjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: