Filloi ndërtimi i murit mbrojtës tek salla e re sportive në f.Llabunishtë

vull

Pas kërkesave të shumta të banorëve të f.Llabunishtë, Kryetari i Komunës së Strugës krahas realizimit të projektit të shumëpritur, ndërtimit të sallës së re sportive, realizoi edhe një kërkesë të banorëve. Kryetari Merko ndërtoi mur mbrojtës tek salla sportive, me qëllim sigurinë e kalimtarëve, fëmijëve dhe banorëve të vendit.

Next Post

Ahmeti uron liderët e rinj

Në hapësirat e Bashkimit Demokratik për Integrim pjesmarrësit e akademisë politike për lidership takuan Kryetarin Ahmeti, ku së bashku me Nënkryetarin dhe njëher edhe Drejtorin e qendrës analitike hulumtuese “Abdilaqim Ademi”, shpërndan edhe certifikatat për gjeneratën e parë. Izet Mexhiti midis tjerash theksoi se qendra analitike do të vazhdoj me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: