Financat publike dhe dokumentet e buxhetit të vlerësuara si transparente nga Departamenti amerikan i shtetit

Kohanews Admin
0 0
Read Time:43 Second

Ministria e Financave publikon të dhëna për realizimin e buxhetit në nivel mujor, për lëvizjen e borxhit publik në bazë tremujore, ndërsa strategjia fiskale përditësohet çdo vit.

Hapat më të rëndësishëm që janë ndërmarrë në drejtim të transparencës së financave publike janë:
✔️Numëruesi fiskal
✔️Kalendari i rregullativës tatimore
✔️Aplikacioni – Buxheti i qytetarëve
✔️Portali Financa të hapura
✔️Vegla – Shpenzime kapitale dhe
✔️Vegla për borxhin bublik.

📃Raportet e klimës së investimeve të përpiluara nga US. Department of State sigurojnë informacione për klimën e biznesit për më shumë se 170 ekonomi.

🔷Ministria e Financave dhe Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut mbeten të përkushtuara për sigurimin e transparencës dhe llogaridhënies së financave publike dhe dokumenteve të buxhetit.

👉🏻Për më tepër lexoni këtu: https://www.state.gov/…/2021…/north-macedonia/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Një yll në ngritje si Dod Kalaj, vjen me hitin e ri “Fluturat në bark”

Një këngë e mrekullueshme këtë sezonë verore është sjellë dhe prej Dod Kalaj, një nga vokalet më të bukura që ka skena shqiptare. E ka titulluar “Fluturat në bark” dhe është punuar nga Besnik Qaka i NRG Band. Ndonëse ka pak ditë që e ka publikuar këtë projekt, kënga dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: