Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

FJALA kujton 20 vjetorin e masakrës së Dubravës

1 min read
Loading...
Janë bërë 20 vite nga masakra në burgun e Dubravës, masakër kjo e cila u krye nga forcat policore të Sërbisë .
Në këtë masakër humbën jetën mbi 160 të burgosur shqiptarë dhe janë plagosur më shumë se 300 të tjerë.
Kjo është dëshmi e qartë për krimet dhe terrorin e forcave serbe që u krye mbi popullatën civile të Kosovës.
Ne si FJALA, kërkojmë nga Qeveria e Republikës së Kosovës dhe nga bashkësia ndërkombëtare të i bëj presion Beogradit që të i dorëzoj para drejtësisë ata kriminel që urdhëruan dhe zbatuan këtë masakër.