Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Fokus: Nëse BDI tërheq përkrahjen për kandidatin e LSDM-së për President, ajo mund ta ndërrojë ate me “8-shen e Mijallkovit dhe Selën e Kasamin

1 min read
Loading...

Javorja maqedonase “Fokus” në numrin e ri ka analizuar pozicionet e partive politike në vigjilje të presidencialeve, posaçërisht pas qëndrimit të integristëve të Ahmetit për të dalur me kandidatin e tyre për President, shkruan Fakte. Sipas kësaj gazete, nëse Ahmeti vendosë të tërheq përkrahjen për kandidatin e LSDM-së për President, Zaev mundet BDI-në ta zëvendësojë në Qeveri me 8-shen “e Mijallkovit” por edhe me partitë e vogla opozitare të Bilall Kasamit dhe Ziadin Selës.