Forumi Rinor BDI-Saraj konstituohet, do të zbatoj politikat e Ali Ahmetit

Blerand Rexhepi

Forumi Rinorë i Bashkimit Demokratik për Integrim Saraj, ka zhvilluar mbledhjen e parë konstituive, pas Kuvendit zgjedhor që u mbajt më parë, ku u zgjodh kryetari i Forumit Rinor, Metush Jonuzi, ndërsa sot u zgjodhën Kryesia e Forumit Rinor BDI-Saraj.

Në këtë mbledhje u zgjodhën pesë nënkryetar edhe atë, Onur Bekiri, Seat Ejupi, Kujtim Sejfulla, Merisa Licina dhe Liridona Ramadani. Sekretar u zgjodh Nekan Iseni, ndërsa zëdhënëse u zgjodhën Sihana Jakupi dhe Miranda Manova.

Kryesia e Forumit Rinor së bashku me anëtarët, u zotuan se do të jenë aktiv dhe do të bartin përgjegjësi për zhvillimet politike në nivel lokal dhe qendror, veprime që do të jenë sipas direktivave të liderit Ali Ahmetit.

Në këtë mbledhje u koordinuan edhe aktivitet politike që do të zhvillojë Forumi Rinor I BDI-së në të ardhmen në Saraj, dukë zhvilluar aktivitet me karakter publik dhe shoqëror.

Kryesia e re e Forumit Rinor, realizoi takim konsultativ dhe informues me anëtarin e Kryesisë Qendrore, njëherësh kryetar I komunës së Sarajit Blerim Bexhetin dhe anëtarët e degës.

Next Post

Menduh Thaci ne manifestimin per clirimin e Kosoves

Me ftese te presidentit te Republikes se Kosoves,z.Hashim Thaci sot ne Prishtinei ne manifestimin per 20 vjetorin e clirimit te Kosoves ishte edhe kryetari i PDSH-se z.Menduh Thaci. Ne kete manifestim ishin edhe Presidenti Bill Klinton,sekretarja shteterore Medlin Ollbrajt,gjenerali Uellsi Klark dhe shume personalitete tjere. Prezenca e kryetarit Menduh Thaci […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: