Foto nga dasma e Muhamed Zekirit dhe Bisera Jordanovës

vull

Në një ceremoni martesore mbrëmë i ka dhënë fund beqarisë për herë të dytë nënkryetari i LSDM-së dhe deputeti Muhamed Zekiri.

Muki është martuar me Bisera Jordanovën e cila është e angazhuar për momentin në Agjencionin për inovacion e me të cilën është në lidhje dashurie tash e shumë vite.

Që të dy kanë kultivuar këtë lidhje dashurie edhe nga koha kur kanë punuar në televizionin Alsat derisa Jordanova ka qenë në pozitën e drejtoreshës gjenerale kurse Muki si drejtor i informacionit.

Ndryshe, Muki ka qenë i martuar dhe nga martesa e parë ka dy vajza.

Next Post

Ushqimet për pasur kujtesë të fortë dhe afatgjatë

Kujtesa është aftësia e organizmit për të koduar dhe depozituar informacione, në mënyrë që ato të riprodhohen dhe përdoren më vonë Psikologët e zhvillimit dhe mjekët pohojnë që ka gjithmonë truke dhe sekrete për të patur një kujtesë të ‘fortë’ dhe afatgjate. Më poshtë do të gjeni të listuara disa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: