FR BDI, Dibër dhe kryetari i komunës Hekuran Duka organizuan ditë ekologjike për pastrimin e bregut të liqenit të Dibrës

vull

Forumi Rrinor i BDI’së, dega Dibër, në kuadër të shënimit të ditës së lumit Drin, organizuan ditë ekologjike për pastrimin e bregut të liqenit të Dibrës, me përkrahje të komunës Dibër me pjesmarje të Kryetarit Hekuran Duka i cili garanton se aksione te tilla do të jenë të vazhdueshme dhe theksoi se ky aksion është vetëm fillimi i punimeve për një qytet të pastër.
Ky aktivitet u bë i mundshëm edhe falë bashkëpunimit me qendrën për përkrahje të shoqatave -CSCD, me pjesmarje të shkollave të mesme dhe ciklit të ulët. Aksioni ishte i suksesshëm dhe me pjesmarje të konsiderueshme të ambientalistëve, këtij aksioni i’u bashkangjitën edhe ELEM’it dhe vullnetarë të ambientit. Rrinia e BDI’së dëshmoi edhe njëherë se janë pro ambientit të pastër dhe angazhimit për punë vullnetare në dobi të shoqërisë!

Next Post

Kryeministri Haradinaj: Prodhuesit vendorë kanë avancuar dukshëm në kualitetin e produkteve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka zhvilluar një vizitë pune në kompaninë “ELKOS Group”, ku është njoftuar me të arriturat e kësaj kompanie, veçanërisht në prodhimtari. Pas vizitës që i bëri fabrikës së prodhimit “Egi Group”, si dhe disa reparteve si, ajo e prodhimit të qeseve të plastikës, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: