FR BDI-Dibër, ka dhuruar lule për të gjitha grat dhe vajzat e qytetit

vull

Partitë politike në Republikën e Maqedonisë së Veriut sot kanë patur aktivitete të shumta me cka kanë dhuruar lule për nderë të ditës së gruas pra 8 marsit.
Një aktivitet të tillë ka realizuar, Forumi Rinor i BDI-së në Dibër ka dhuruar lule, në qendër të qytetit për të gjithë gratë kalimtare si shenjë faleminderimi për gjithçka që kanë bërë për këtë qytet dhe këtë popull.
Aktivistët e BDI-së porosisin se ata vazhdojnë të respektojnë, lulet e shoqërisë së tyre, dhe vazhdojnë të jenë në krah me popullin, pasi vetë ata vijnë nga populli.

Next Post

Rektori i UT-së, Prof.Dr. Vullnet Ameti: Gëzuar 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Me rastin e kësaj dite të shënuar, kam nder dhe kënaqësi t’ua përcjell urimet më të sinqerta nënave dhe motrave tona për festën e tyre, festën e 8 Marsit, Ditën Ndërkombëtare të Gruas. Gratë kanë bërë një rrugë të mundimshme në këtë botë për t’i fituar të drejtat. 8 Marsi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: