Funksionarja e Aleancës publikon një “bombë” për BDI-në, 16 anëtarë të një familje…

KohaNews

Denoncohet nepotizmi në Komunën e Gostivarit,16 antarë të një familje të punsuar në një shkollë

Në vijim ju sjellim të dhëna me emra dhe mbiemra

1.Me ndikim të Deputetes Mirsada Asani burri i sajë Ibrahim Asani emerohet Drejtor i Shkollës së Mesme Teknike në Gostivarë, por nuk perfundon me kaq, deputetja i bën shërbim edhe motrës së saj duke ia emeruar burrin Bejtulla Zaimin, po ashtu drejtor në Shkollën Fillore Ismail Qemali në Gostivar!

Xhezi Kamberi ish drjtor i Sallës së sportit në Gistivar, aktualisht drejtor në Gjimnazin e Gostivarit, gruaja e tij ish-drejtoreshë e shkollës fillore Bashkimi në Gostivar.
Agron Alili, 8 vjet drejtor i Gjimnazit, 5 vjet i shkollës së mesme të mjeksisë, Gostivar, gruaja e tij drejtoresh e Kryqit të kuq Gostivar, posedon 2 banesa, një restorant, 3 vetura…

Drejtori i spitalit të Gostivarit Jakup Jakupi, vhedhës i sefit të spitalit, i shkarkuar për vjedhje, riemerohet si drejtor dhe nuk përfundon me kaq, emeron shef reparti vellaun e tij Agim Jakupi gjinekolog.

Agim Mislimi, drejtor 3 mandate në shkollën fillore Gjon Buzuku f. Sermnovë, Gostivar, pas perfundimit të mandatit të tretë, emeron vëllaun e tij Isa Mislimi drejtor në të njejtën shkollë, kunatën – nusen e vëllaut e punëson sekretaresh shkolle Fatmire Mislimi, pasi kete vend e trashëgoi nga kushëriri Jetmir Iljazi i cili kaloi në gjimnaz si kontabilist!!!
Gjithsejt 16 anetar të të njejtës familje janë të punësuar në të njëjtën shkollë duke i punësuar vitin e fundit edhe dy vajzat e veta Arlinda dhe Fatlume Mislimi!!!!

Ajet Rahmani Drejtor i shkollës Liria, vajza ekonomiste një kohë të gjatë në po të njëjtën shkollë si ligjeruese e matematikës. Aktualisht e punesuar në këtë shkollë!!!

Këto janë të dhëna që qytetarët e Gostivarit kanë dërguar në adresën e portalit tonë.
Në ditët në vijim do të vazhdojmë me publikimin e të gjitha materjaleve që kanë arrit në adrsën tonë elektronike./Arta Toçi

Next Post

Familjaret e viktimes se Llaskarces V.H. fajsojn Aziz Polozhanin si fajtorin kryesor per humbjen e saj (DOKUMENT)

Sic meson Agjencia e Lajmeve Zhurnal nga te afermit e viktimes V.H. flasin se ne aksidentin te Llaskarces e punesuar ne Universitetin “Nene Tereza” ishte detyruar qe te paraqitet ne pune edhe pse nuk ka pasur kurrfar obiligimi te punes. Informatat tona flasin se V.H. qe ishte punesuar ne univrersitetin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: