Ganiu: Dezinfektojmë hyrjet e ndërtesave kolektive në lagjen Fushë Topanë

Blerand Rexhepi

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu njoftoi se në lagjen Fushë Topanë po dezinfektohen hyrjet e ndërtesave kolektive.

“Dezinfektojmë hyrjet e ndërtesave kolektive në lagjen Fushë Topanë. Pas dezinfektimit të hyrjeve të ndërtesave kolektive të lagjes Çair i Vjetër, aksionin e punës ekipet e vijuan në hyrjet e ndërtesave të lagjes Fushë Topanë.

Procesit të dezinfektimit iu nënshtruan të gjitha ndërtesat në rrugët: Metodija Mitevski, Petar Içko, Nikolla Grçeto, August Cesarec, Nikolla Maleshevski, Bllagoja Paroviq dhe Ferid Murad. Me punë do të vazhdohet deri në dezinfektimin e të gjitha hyrjeve të ndërtesave kolektive në territorin e Komunës së Çairit.” – shprehet Ganiu.

Next Post

Haklaj: Ngadhënjimi i doktrinës së Ali Ahmetit

Ngadhënjimi i Doktrinës së Ali Ahmetit. Konstruktor i Shtetit të së drejtës, paritetit qytetar, harmonisë ndërfetare, integrimit Euroatlantik të Maqedonisë së Veriut. Maqedonia e Veriut, nga një republikë e ish Jugosllavisë, aleate e Serbisë pushtuese u bë shtet i pavarur, i njohur ndërkombtarisht, e aftë për të qendruar në këmbët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: