Gerasimovski: Kemi data reale për realizimin e të gjitha projekteve të premtuara

Kohanews Admin

Nuk është serioze të kandidosh për kryetar të një komune për të cilën nuk e di se çfarë buxheti ka, u tha Goran Gerasimovski kundërshtarëve të tij kundër kandidatëve për kryetarë të komunës Qendër në emisionin e sotëm Studio 10 në Tv24.

“Këtu dëgjoj shembuj të Sllovenisë, dhe nuk kam dëgjuar ndonjë zgjidhje konkrete për tre problemet kryesore në Qendër, përkatësisht parkimin, higjienën dhe urbanizmin. Ju të gjithë thoni që ne planifikojmë, do të bëjmë por në gjithë diskutimin nuk kam dëgjuar ku, si, sa dhe deri kur. Dhe vërtet nuk është serioze të duash të udhëheqësh një komunë dhe të planifikosh projekte, pa e ditur se për çfarë, sa duhet planifikuar, sa për sport, sa për kulturë, urbanizëm. Me sa dimë, buxheti është një e dhënë zyrtare, si shpërndahet dhe si shpenzohet, është në anën e komunës”, tha Gerasimovski.

Ai theksoi se programi i tij ofron zgjidhje konkrete veçanërisht në pjesën e problemit më të madh të parkimit, me garazhe nëntokësore, mbitokësore dhe të parafabrikuara dhe dihet se ku do të jenë, me sa kapacitet dhe deri kur do të ndërtohen.

Gerasimovski gjithashtu tha se programi i tij është sipas nevojave reale të qytetarëve sepse rezultoi nga takimet e shumta me qytetarët dhe hulumtimi i mikro-lokacioneve në komunë.

Next Post

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti i Burdurit e organizuan Kongresin V Shkencor

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti i Burdurit e organizuan Kongresin V Shkencor Prej 27  deri  më 30  shtator 2021 në Universitetin e  Burdurit “Mehmet Akif  Ersoy” u mbajt Kongresi i 5 – të Ndërkombëtar i Shkencës së Materialeve dhe Polimereve (ISCMP 2021), bashkorganizator i të cilit ishte edhe Universiteti i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: