Gerasimovski-Tang: Diskutohet Plani i ri Strategjik Afatmesëm i WIPO

Kohanews Admin

Në takimin e sotëm me Drejtorin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Pronës Intelektuale (WIPO), Z. Darren Tang, diskutuam Planin e ri Strategjik Afatmesëm të WIPO (WIPO) 2022 – 2026.

Gjithashtu rishikuam programin dhe buxhetin e propozuar për 2022/2023 dhe biseduam për bashkëpunimin në të ardhmen me drejtuesit e Zyrave IP dhe çështjet kryesore që ndikojnë në të ardhmen e ekosistemit global të IP.

Next Post

Zhvillimi i uebfaqeve të reja dhe të unifikuara drejtë realizimit

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë njofton se po nis zhvillimi i uebfaqeve të reja dhe të unifikuara për të gjitha Ministritë dhe Qeverinë.   Me zhvillimin e këtyre uebfaqeve vjen edhe një sistem i ri, më i mirë dhe i centralizuar.   Uebfaqet e reja do të jenë të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: