Gostivar, të premten sërish do të protetstohet kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike

vull

Ditën e premte me fillim në ora 19:00, në Gostivar sërish do të protestohet kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike. Kështu kanë bërë të ditur nga tifo-grupi “Kastriotët”, nga ku lusin qytetarët për përkrahje masovike.
“Marshi protestues do të fillojë nga Pallati i Kulturës, do të kalojë kah ELEM-i dhe do të përfundojë para objektit të EVN-së!
Lusim çdo qytetar të na bashkëngjitet në këtë protestë masive kundër shtrenjtimit të rrymës elektrike në kohë pandemie!”, thuhet në njoftimin e tifo-grupit “Katsriotët”.

Next Post

Në Universitetin e Tetovës filloi afati i parë i regjistrimit të studentëve të rinj për vitin akademik 2020/2021

Në Universitetin e Tetovës, prej sot (e martë), 25 gusht 2020 e deri më 28 gusht (e premte), do të realizohet afati i parë i regjistrimit të studentëve të rinj për vitin akademik 2020/2021. Universiteti ynë, edhe pse në kushte pandemie, ka bërë të gjitha përgatitjet dhe ka vënë në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: