Granit Shala përfaqësuesi i denjë i diasporës, mund të zë vend në kuvend

Anëtari i AAK-së, Granit Shala, po shihet si kandidati më potencial për me qenë zëri i fuqishëm i mbështetjes për diasporën në Kuvendin e Kosovës. Shala gjithnjë e më shumë po merr përkrahje për të qenë kandidat serioz për diasporën në Kuvend.

Ai përveç tjerave po merr mbështetje të fuqishme edhe në rrjete sociale me komente të shumta dhe përgezime për kandidimin e tij si deputet për diasporën në Kuvend. Si deshmi për rritjen e përkrahjes për Shalen janë edhe komentet e mëposhtme:

Next Post

DW: A është ky fundi i drejtësisë në Maqedoni?

Në videon që  publikoi gazeta italiane “La Verita” nga ana e të akuzuarit Bojan Jovanovski u përmend edhe prokurorja speciale Katica Janeva, kjo paraqet indikatorë për hetime shtesë, thotë avokati Aleksandar Tortevski. “Nga aspekti penalo-juridik, Janeva nuk është e komprometuar, sepse përmendet nga një person tjetër, por përmendja e saj, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: