Grubi: Amerika është pika jonë e referencës dhe e orientimit

Blerand Rexhepi

Sekretari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Artan Grubi, ka uruar Shtetet e Bashkuara të Amerikës me rastin e 244 vjetorin e miratimit të deklaratës së pavarësisë dhe festës amerikane kombëtare.

“244 vjet nga Deklarata e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës që për autor kryesor kishte Presidentin Tomas Xheferson.

Amerika është pika jonë e referencës dhe e orientimit sepse bashkë i kemi arritur të gjitha gjer më sot e kështu do të vazhdojmë edhe në të ardhmën.” ka shkruar Grubi.

Next Post

Intervista/Zaev: Investuam 2 miliard euro në infrastrukturë, ky është patriotizëm ekonomik

Intervista e liderit të LSDM-së për Centar.mk Fushata është në zhvillim e sipër, qytetarët po ndjekin aktivitetet e partive politike, çfarë do veçonit nga dhjetë ditët e para të fushatës që lanë përshtypjen më të fortë për ju? Kaq është, fushata po vazhdon. Jam i kënaqur me pritjen e ngrohtë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: