Grubi: BDI fituese në të gjitha komunat

Blerand Rexhepi

Duke folur më tej mbi zgjedhjet lokale të cilat pritet të organizohen diku në fund të vitit, Grubi ka theksuar se Bashkimi Demokratik për Integrim është favorite për të fituar këto zgjedhje dhe këtë e tregojnë anketat e realizuara nga institute ndërkombëtare por edhe vullneti i qytetarëve tregon se si parti do të jeë fituese.

 

“Bashkimi Demokratik për Integrim është favorite në zgjedhjet lokale, do të fitojmë nga Likova deri në Strugë sepse këtë e kërkojnë qytetarët, do jemi fitues në Likovë, në Çair, Gostivar, Dibër, Strugë, në Bogovinë, në Vrapçisht e në Kërçovë, në Dollnen dhe Pllasnicë, madje jemi favorit për të fituar edhe në komunën e Çashkës”, ka theksuar kështu Zëvendëskryeministri i parë Grubi gjatë intervistës për Tv24.

Next Post

Ministri Nuredini merr pjesë në konferencën "Rrethi i gjelbër ekonomik" në Vjenë

Në prezantimin e konferencës “RRETH I GJELBËR EKONOMIK” theksova se e ardhmja e prosperitetit ekonomik të vendit tonë dhe arritja e qëllimeve globale për zhvillim të qëndrueshëm është e qartë. Krijojmë dhe zbatojmë politika të zbatueshme të gjelbra për të realizuar “Agjendën e gjelbër” në Ballkan si një qasje e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: