Grubi: Do t’ju njohim diplomat e fakulteteve administratorëve

Blerand Rexhepi

Zëvendëskryeministrit i parë i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe ministër i Sistemit politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, Artan Grubi tha se në bashkëpunim me Jetonin, ministrin për shoqëri informatike dhe administratë në afat sa më të shpejtë, do të sigurojmë që të gjithë të punësuarit të sistemohen në vende të punës në pajtim me Marrëveshjen kornizë të Ohrit, në institucione shtetërore.

Ai poashtu bëri të ditur se do të njihen diplomat e fakultetit të të gjithë administratorëve dhe do ti frymëzojmë që të mbindërtojnë vetën dhe të shohin të ardhmen në këtë vend.

Next Post

Diaspora vazhdon me suksese, biznesmeni Ilir Sinani hap marketin 'Molla' në Haag të Oberbayern të Gjermanisë

Me rastin e hapjes së Marketit “Molla”, në qytetin Haag në Oberbayern, ju falenderoj të gjithëve për pjesëmarrje, posaçerisht znj. Elisabeth Schätz – Kryetare e Komunës së qytetit Haag, z. Arten Hanku – Konsull Gjeneral i Republikës së Shqipërisë, z. Rexhep Demiri – Konsull Gjeneral i Maqedonisë së Veriut, si […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: