Grubi: Ja si do ti dalim në ndihmë gjithë administratës shtetërore

vull

“Ne po bëjmë përpjekje që gjithë administratës shtetërore t’i dalim në ndihmë duke propozuar ndryshim të ligjit me të cilin parashohim:

1. Njohje të diplomave të të gjithë atyre administratorëve që janë punësuar me shkollë të mesme dhe në ndërmjet kohë kanë kryer fakultet. Rrogën do ta marrin sipas nivelit të arsimimit që e posedojnë aktualisht.

2. Avansim meritor të papenguar nga lëvizjet horizontale në vende të ndryshme pune.

Besoj që shumë shpejtë do të arrijmë ta miratojmë edhe këtë ligj aq shumë të pritur nga administrata.” – thotë Grubi

Next Post

Grubi: LAJM SUPER I MIRË që sjell 100% realizim të programit të premtuar nga ana e BDI!

“LAJM SUPER I MIRË  që sjell 100% realizim të programit të premtuar nga ana e BDI në zgjedhjet e vitit 2016: Ashtu siç premtuam edhe dje, por edhe më herët, sot në Kuvend i ndryshuam ligjet për të punësuarit në administratë dhe në sektorin publik. Këto ndryshime mundësojnë: Njohje e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: