Grubi: Opozita bllokon në Kuvend, ligjin për lojrat e fatit!

Kohanews Admin
Zv. Kryeministri i parë Artan Grubi ka deklaruar se ligji për lojërat e fatit para 5 muajsh është miratuar nga Qeveria. Ai tha se I njëjti është dorëzuar tek komisioni për financa dhe buxhet I cili ligjin e njëjtë sipas Grubit e ka future në sirtarë. “Kemi miratuar ligjin për largimin e kazinove dhe bastoreve 500 metra larg shkollave dhe objekteve tjera edukuese, për ti larguar nga nxënësit, studentët. Për motive të panjohura është bllokuar I njëjti nga opozita”, ka deklaruar Grubi.

Next Post

Flet drejtori i FIZHT, Festim Halili: Mbështetjen e ideve cilësore dhe inovative do ta kemi prioritet

Festim Halili ka pak ditë që ka marrë në dorë drejtimin e Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, duke u bërë kuadri i parë shqiptar që do udhëheq me këtë inatitucion shtetëror që nga themelimi i tij. Studimet e doktoraturës i kreu në një moshë të re, duke fituar bursë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: