Grubi përmbyll fushatën si Obama, me shenjën e triumfit “mic drop”

Kohanews Admin

Bashkimi Demokratik për Integrim sonte ka përmbyllur fushatën zgjedhore për zgjedhjet lokale derisa në qytetin e Gostivarit kanë përfunduar këtë kampanjë.

Në skenë sonte janë ngjitur funksionar të lartë partiak, e ndër to edhe Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi i cili ka ndezur atmosferën e krijuar tek aktivistët e BDI-së.

Krahas fjalimit impozant që ka pasur Grubi, ai ka përmbyllur fushatën si ish presidenti amerikan Obama, me shenjën e triumfit “mic drop”, shenjë kjo e cila sjellë fat dhe fitore.

E me këtë rast, duket se fitore të madhe në këto zgjedhje lokale paralajmëron edhe kjo shenjë e triumfit “mic drop” të cilën e bëri Zëvendëskryeministri i parë Grubi sonte në Gostivar.

Next Post

Koalicioni ASH-AAA përmbyllën fushatën në Tetovë

Sonte, tubimin përmbyllës së fushatës për zgjedhje lokale 2021, koalicioni Alternativa & Aleanca për Shqiptarët, e përfunduan në qytetin e Tetovës. Mijëra simpatizantë dhe përkrahës të koalicionit me prezencën e tyre masive dëshmuan se koha e fundit për ndryshim është 17 tetori. Para tetovarëve, fjalë rasti kishte nënkryetari i partisë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: