Grubi: Universiteti amerikan Kolumbia bashkëorganizator i 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit

Kohanews Admin

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Bashkësive, Artan Grubi sot ka pritur në takim profesion Dejvid Filips nga universiteti amerikan Kolumbia.

Pas këtij takimi, Grubi ka theksuar se bashkë me universitetin amerikan Kolumbia janë bashkëorganizator të 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.

“Kënaqësi të prisja profesorin Dejvid Filips nga universiteti Kolumbia në Nju Jork, me të cilin bashkërisht do të organizojmë 20 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit”, ka shkruar kështu Grubi në postimin në rrjetet sociale.

Next Post

Falënderimi i qytetarëve për punën e kryetarit Dehari nuk kanë të ndalur

Puna, përkushtimi dhe angazhimi i kryetarit të komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari nuk ka të ndalur nga vlerësimet në rrjetet sociale. Ky vlerësim sa objektiv, është edhe i sinqertë, ngase, shprehet thjeshtë dhe pa dyshime ndaj punës së madhe që ka bërë dhe po bën kryetari Dehari. Një nga vlerësimet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: