Halil Kastrati dhe ‘Jetimat e Ballkanit’ shpërndajnë ndihma në Likovë, Kumanovë, Shkup, Tetovë e Gostivar, do vazhdojnë dhe më tej

Blerand Rexhepi

Aksionet tona në Maqedoninë e Veriut!

Stafi dhe vullnetarët tonë ishin në Kumanovë e Likovë, në disa komuna të Shkupit, në Tetovë e Gostivar.

Ditëve në vazhdim aksioni jonë do të vazhdojë edhe në komunat tjera.

Pas përfundimit të aksionit në Maqedoninë e Veriut ne do të dalim edhe me listat e donatorëve.

Bamires Zoti ju shpërbleftë

www.jetimat.com

 

Next Post

Suksesi nuk njeh moshё…Rehan ka rrëmbyer zemrat në fushën e fotomodeling-ut

Zgjedhja e veshjeve për fëmijë nuk është një proces i lehtë. Brezi i ri nuk është gjithmonë në gjendje të vlerësojë pamjen dhe rehatinë e tij, prandaj, ndërhyrja dhe kontrolli i vazhdueshëm i prindërve është i nevojshëm. Rrobat moderne dhe të rehatshme nuk janë më pak të rëndësishme për fëmijët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: