Kohanews.com

Ke Çfarë Lexon!

Hazbi Lika nën shoqërimin e ish-komandantëve të UCK-së dhe bashkëluftëtarëve të tij

1 min read

Pas mbajtjes së manifestimit “Pranvera e dinjitetit” në kalanë e Sellcës në Tetovë, ku nuk ishin prezent kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti dhe kryetarja e parë e komunës së Tetovës, e cila fitoi falë mbështetjes që i dha ish-komandanti i UCK-së, Hazbi Lika që me autoritetin e tij ndikoi te ish-bashkëluftëtarët e tij që komuna të ngelet sërish nën ombrellën e BDI-së.

Siç shihet në fotografin e postuar në rrjetin social në facebook, Hazbi Lika si Zëvendëskryeministri i Marrëveshjes së Ohrit gjendet në mesin e bashkëveprimtarëve të tij, sic janë Rafiz Aliti, Lulzim Islami dhe Famit Dehari. Këto janë dhe komandantët e fundit që kanë ngelur në BDI